Karriermenedzsment

A Hallgatói Karrierközpont a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karával együttműködve minden félévben meghirdeti előadás-sorozatát. A kétkredites kurzus az összes kar hallgatói számára szabadon választható tantárgy. Célunk, hogy olyan témákat kínáljunk az érdeklődőknek, amelyek által gyakorlati segítséget kapnak az álláskeresésben, illetve később, a munka világában. Az előadások szabadon látogathatóak minden egyetemi polgár és alumni tag számára.

2017/18 II. félév:

  • Dr. Gergely Éva (DE, GTK, Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet): A tehetség és a karrier sikeres irányítása (2018. február 27.)
  • Dr. Czibere Ibolya (DE, BTK, Politikatudományi és Szociológiai Intézet): Nőies és férfias karrierutak – a karrierpályákat meghatározó társadalmi tényezők (2018. március 13.)
  • Dr. Márkus Edina (DE, BTK, Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet): Álláskeresés a gyakorlatban(2018. március 27.)
  • Czeti András (brüsszeli EU Állandó Képviselet): EU-karrier – uniós állások és tippek a versenyvizsgához(2018. április 10.)
  • Bánhalmi Sára (Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal): Az Ifjúsági Garancia Program lehetőségei (2018. április 24.)
  • Vincze Gergő (KITE Zrt.): Sablonválaszok az álláspályázatokban, avagy hogyan csökkented a felvételi esélyed (2018. május 8.)

 

Előadás-sorozataink: 

 

Frissítés dátuma: 2019.03.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ