Karrierkalauz

A Hallgatói Karrierközpont a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karával együttműködve minden félévben meghirdeti előadás-sorozatát. A kétkredites kurzus az összes kar hallgatói számára szabadon választható tantárgy. Célunk, hogy olyan témákat kínáljunk az érdeklődőknek, amelyek által gyakorlati segítséget kapnak az álláskeresésben, illetve később, a munka világában. Az előadások szabadon látogathatóak minden egyetemi polgár és alumni tag számára.

2018/19 I. félév:

  • Dr. Héjja-Nagy Katalin (DE, BTK, Pszichológiai Intézet): Az idő pszichológiája – időmenedzsment, időperspektívák és mindfulness (2018. szeptember 27.)
  • Bódi Sándor (DE, Rektori-Kancellári Kabinet, Sajtóiroda): Vizuális brand-építés (2018. október 04.)
  • Gégény János (Nemzeti Művelődési Intézet): Szimpátia a munkaerő-piacon és a munkahelyen (2018. október 18.)
  • Szondi Réka (DE, GTK, Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet): Karrier határok nélkül – a nemzetközi kiküldetésben rejlő lehetőségek (2018. november 08.)
  • Dr. Törő Emese (DE, GTK, Világgazdasági és Nemzetközi Kapcsolatok Intézet): A munkajogi szerződések lényegi sajátosságai (2018. november 15.)
  • Bencze Szilvia (GE Power): Karrierépítés a General Electric-nél (2018. november 29.)

Előadás-sorozataink: 

Frissítés dátuma: 2019.03.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ