„Szelet a vitorlába!”

2019, október 11 - 18:00
Családi napok, XX. Debreceni pályaválasztási kiállítás és szakképzési napok

A Hajdú-Bihari Megyei Kormányhivatal idén a Debreceni Szakképzési Centrummal közösen rendezte meg jubileumi, huszadik pályaválasztási kiállítását 2019. október 9-11. között a Főnix Csarnokban. A szervezők célja ebben az évben sem volt más, minthogy támogassák az oktatás világából a munka világába való hatékony és eredményes átmenetet. A kiállító tanárok, céges képviselők és pályaválasztási szakemberek a gyerekeknek és a szülőknek is abban próbáltak segíteni, hogy a pályaválasztás minél hatékonyabb és zökkenőmentesebb legyen a végzős általános iskolások számára. 
A háromnapos rendezvényen a cégek és szakképző középiskolák mellett a Debreceni Egyetem is képviseltette magát. A műszaki pályamodellt a Műszaki Kar hat standja mutatta be, de megjelent az egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma is. A Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpontja és a DEHÖK bizottságai (Környezetvédelmi, Egészségügyi és Külügyi Bizottság) a pályaorientáció jegyében állítottak ki: a standnál az egyetemre vonatkozó kérdésekkel és játékokkal népszerűsítették az intézményt.

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.