Educatio Szakkiállítás

2020, január 13 - 09:31
Idén is nagy sikert aratott a Debreceni Egyetem az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A háromnapos rendezvényen több ezer felvételizőt vonzott standjához színes szakkínálatával hazánk egyik legnagyobb felsőoktatási intézménye.

A huszadik alkalommal megrendezett seregszemlén 18 ország több mint 50 felsőoktatási intézménye és csaknem 200 kiállító várta január 9. és 11. között a középiskolásokat, egyetemistákat, illetve a friss diplomásokat. A budapesti rendezvény sajátossága, hogy a továbbtanulás legfontosabb tudnivalóit a kitelepülő intézmények jelenlegi hallgatói és oktatói adják át, így abszolút közvetlen formában informálódhatnak a felvételizők.

A Debreceni Egyetem a 2020. évi általános felvételi eljárásban 72 alap- és 87 mesterszakkal, 6 osztatlan képzéssel, valamint 14 felsőoktatási szakképzéssel, valamint számos duális képzéssel várja a jelentkezőket. 

További részletek ide kattintva, a DEHÖK honlapján érhetők el.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.