Előadások

A Hallgatói Karrierközpont a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karával együttműködve minden félévben meghirdeti előadás-sorozatát. A kétkredites kurzus az összes kar hallgatói számára szabadon választható tantárgy. Célunk, hogy olyan témákat kínáljunk az érdeklődőknek, amelyek által gyakorlati segítséget kapnak az álláskeresésben, illetve később, a munka világában. Az előadások szabadon látogathatóak minden egyetemi polgár és alumni tag számára.

Az előadások 12 órakor kezdődnek a Főépület Aud. Max. termében.

Karrierablak

2019/20 II. félév:

  • Dr. Csukonyi Csilla (DE BTK, Pszichológiai Intézet): A rugalmas alkalmazkodóképesség és a digitális együttműködés mint 21. századi munkavállalói kompetenciák (2020. február 27.)
  • Kiss Ábel Lukács (DORKÁSZ Szolgálat): Amikor a munkádnak értelme van - civil szervezetek szerepe a társadalomban (2020. március 12.)
  • Dr. Habil Becsky-Nagy Patrícia (DE GTK, Számviteli és Pénzügyi Intézet): Modern pénzügyi kihívások (2020. március 26.)
  • Dr. Pierog Anita (DE GTK, Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet): Mi leszek, ha nagy leszek?- a pályaválasztás és az egyéni jellemzők összefüggései (2020. április 16.)
  • Berényi András (DEMEK): Hogyan teheted barátoddá a stresszt? (2020. április 23.)
  • Bódor Edit (Főnix Rendezvényszervező Kiemelkedően Közhasznú Kft.): Készségek és kihívások, avagy milyen tudásra van szüksége annak, aki a cégnél dolgozik? (2020. május 7.)

Archívum: 

Frissítés dátuma: 2020.02.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.