Előadások

A Hallgatói Karrierközpont a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karával együttműködve minden félévben meghirdeti előadás-sorozatát. A kétkredites kurzus az összes kar hallgatói számára szabadon választható tantárgy. Célunk, hogy olyan témákat kínáljunk az érdeklődőknek, amelyek által gyakorlati segítséget kapnak az álláskeresésben, illetve később, a munka világában. Az előadások szabadon látogathatóak minden egyetemi polgár és alumni tag számára.

Az előadások 16 órakor kezdődnek a Főépület Aud. Max. termében.

Karriertippek

2019/20 I. félév:

  • Tóth Beáta pszichopedagógus: Az ősbizalomtól az önérvényesítésig (2019. október 3.)
  • Berkes Zoltán (Profession.hu Kft.): Álláshirdetési szempontok összehasonlítása (2019. október 17.)
  • Váró Kata Anna (DE, MK): Protokoll és prezentáció (2019. október 24.)
  • Borsos Eszter (Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar): Karrier női és férfi szemmel – avagy lehet, hogy nem ugyanazt szeretnénk? Vagy mégis...? (2019. november 7.)
  • Héder-Rima Mária (DE, GTK): Kellemeset a hasznossal – hogyan lehet élmény a munka? (2019. november 14.)
  • Erős Zita (Tungsram Group): Multi vagy startup karrier? - Bemutatkozik a Tungsram (2019. november 28.)

Archívum: 

Frissítés dátuma: 2019.10.01.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ