Bemutatkozás

A Debreceni Egyetem Hallgatói Karrierközpontja a Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központjának alegysége. A szolgáltatóközpont létrehozásakor az egyetemi vezetésnek az volt a célja, hogy azokat a tevékenységeket, szolgáltatásokat, amelyeket a hallgatók az egyetemi tanulmányaik alatt igénybe vesznek, egy egységben összpontosítsa.

A Karrierközpont legfőbb tevékenysége olyan programok, előadások, tréningek szervezése, amelyek segítséget nyújtanak a hallgatóknak a karriertervezésükben.

Az egyéni tanácsadás kiemelt feladat, mert feltett szándékunk, hogy minden hallgatóval személyesen is foglalkozzunk az egyéni igényekre szabottan.

Több nagy egyetemi rendezvényen (DExpo, Állásbörze) is a Karrierközpont koordinálja a tanácsadást, de mi képviseljük a Debreceni Egyetemet több pályaorientációs rendezvényen is (pl. a Szelet a vitorlába).

Reméljük, programjainkkal, szolgáltatásainkkal hatékonyan tudunk segíteni a hallgatóinknak abban, hogy eredményesen induljanak el a nagybetűs életbe!

Frissítés dátuma: 2020.10.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.